Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Albert Heijn

Winkelen bij Albert Heijn

Wanneer is de Albert Heijn geopend? En wat zijn de aanbiedingen uit de bonusfolder van deze week? Het is daarnaast fijn om te weten of je je boodschappen eventueel ook online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen. Door in het overzicht op het dichtstbijzijnde Albert Heijn filiaal te klikken vind je al deze en nog veel meer belangrijke informatie van dit filiaal.

Alles over Albert Heijn

Albert Heijn nam in 1887 in Oostzaan het kruidenierswinkeltje, slechts 12m2 groot, over van zijn vader. In de loop der eeuwen is Albert Heijn uitgegroeid tot de Albert Heijn, in de volksmond ook wel Appie genoemd, tot de Albert Heijn zoals we die nu allemaal kennen. Met meer dan 1.100 filialen is Albert Heijn de grootste supermarktketen in Nederland. Daarnaast heeft Albert Heijn ook nog 65 vestigingen in België. De missie van Albert Heijn is “Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen”. Met deze missie als uitgangspunt worden steeds meer vestigingen van Albert Heijn omgebouwd naar de Echt Vers-formule.
Deze Echt Vers-formule houdt in dat het aandeel verse producten in het assortiment aanzienlijk wordt uitgebreid. Daarnaast richt Albert Heijn zich de afgelopen jaren enorm op verduurzaming, zowel bij de productie door de leveranciers als de verkoop van de producten in de winkels.
Albert Heijn biedt haar trouwe klanten graag extra voordeel door houders van de welbekende AH bonuskaart naast de reguliere bonusaanbiedingen te laten profiteren van persoonlijke Bonusaanbiedingen. Ook op het station kun je terecht bij Albert Heijn. Sinds 2009 heeft Albert Heijn op meerdere stations vestigingen van AH to go.
Winkelen bij Albert Heijn is mogelijk in 1 van de winkels, via AH.nl of via de handige Albert Heijn App.

Albert Heijn vergelijken met andere supermarkten

Het is altijd verstandig om de actuele aanbiedingen uit de folder van Albert Heijn te vergelijken met andere supermarkten of boodschappendiensten. Misschien zijn de door jou gewenste producten ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Jumbo die dichter bij jou in de buurt zit of kun je je boodschappen sneller laten bezorgen door bijvoorbeeld de Plus. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten met elkaar vergelijken.

Openingstijden Albert Heijn

De openingstijden van Albert Heijn verschillen per filiaal. Check daarom altijd even voordat je gaat de openingstijden van het Albert Heijn filiaal van jouw keuze. Zoek het door jou beoogde filiaal van Albert Heijn op in het overzicht en klik hierop voor de actuele openingstijden. Je kunt dan ook direct even de actuele folder aanbiedingen checken.