Select category
Selecteer provincie

Online boodschappen bezorgen

Voor wie weinig tijd heeft om de boodschappen in de winkel te halen of bijvoorbeeld niet in het bezit is van een auto is het online bestellen van de boodschappen een ware uitkomst. Nog niet alle supermarkten in Nederland bieden de mogelijkheid om je boodschappen online te bestellen. Op deze pagina zie je een overzicht van alle supermarkten in Nederland die een online bestelservice bieden.

Bij welke supermarkten kan ik online bestellen?

Je kunt bij onderstaande supermarkten terecht voor het online bestellen en laten thuisbezorgen of ophalen van je bestelling:

Albert HeijnJumboPlusCoopSparHoogvlietDekamarktPicNic

Kan ik de boodschappen ook ophalen in de winkel?

Ben je weinig thuis en vind je het daardoor lastig om een geschikt bezorgmoment voor je boodschappen te kiezen? Dan kun je bij een aantal supermarkten er ook voor kiezen om je boodschappen op een door jou gekozen moment zelf op te halen in de winkel. De boodschappen staan dan ingepakt en wel voor je klaar. Onderstaande supermarkten bieden een ophaalservice:

Albert Heijn ophaalservice

Jumbo ophaalservice

Plus ophaalservice

Coop ophaalservice

Spar ophaalservice

Hoogvliet ophaalservice

Wat zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten verschillen per supermarkt. Bij sommige supermarkten speelt bijvoorbeeld het door jou gekozen bezorgmoment een rol bij de bezorgkosten. Kies je voor een bezorgmoment tijdens de piekuren dan betaal je vaak meer bezorgkosten dan wanneer je boodschappen laat bezorgen op een minder populair tijdstip. Houd er daarnaast rekening mee dat vrijwel alle supermarkten een minimum bestelbedrag hanteren. Wel kun je door bepaalde actieproducten te bestellen je boodschappen soms gratis laten bezorgen. Je vindt de kosten en bestelvoorwaarden voor het laten thuisbezorgen van je boodschappen bij de verschillende supermarkten door op de supermarkt van jouw keuze te klikken: