Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Aldi

Winkelen bij Aldi

Wat zijn de openingstijden van de Aldi? Wat zijn de aanbiedingen uit de folder bij Aldi deze week? Het is bovendien handig om te weten of Aldi de mogelijkheid biedt om je boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Door in het overzicht op de Aldi winkel van jouw keuze te klikken vind je handige informatie zoals openingstijden, adres, actuele folder aanbiedingen en alle lopende acties.

Alles over Aldi

In 1945 namen de gebroeders Karl en Theo Albrecht de sinds 1914 door hun moeder opgebouwde supermarktketen over. Zij hebben de formule ontwikkeld die tot op de dag van vandaag kenmerkend is voor Aldi: beperkt assortiment, producten van hoogwaardige kwaliteit en lage prijzen. Het aantal Aldi filialen heeft zich in rap tijd uitgebreid en met vestigingen door heel Europa is Aldi uitgegroeid tot één van de grootste detailhandelsondernemingen van Europa. In 1973 opende het eerste Aldi filiaal in Nederland en inmiddels zijn er zo’n 500 vestigingen van Aldi in Nederland te vinden.
Aldi wil de grootste aanbieder van goede producten tegen de laagste prijzen blijven. Wel is het assortiment in de afgelopen jaren flink uitgebreid met luxere artikelen om zo aan de wensen van een groter publiek te kunnen voldoen.
Winkelen kan in één van de Aldi winkels. Op de website van Aldi vind je naast de aanbiedingen uit de folder alle lopende acties op een rijtje. Heb je inspiratie nodig voor de lunch of het avondeten? Op de website van Aldi vind je allerlei lekkere en vaak goedkope recepten. Je kunt op de website ook gelijk even de Aldi app downloaden. In de Aldi app kun je alvast een boodschappenlijstje maken. Erg handig voor wie nogal eens zijn boodschappenlijstje per ongeluk thuis laat liggen. Online je boodschappen bestellen bij Aldi is niet mogelijk.

Aldi vergelijken met andere supermarkten

Het is altijd verstandig om de actuele aanbiedingen uit de folder van Aldi te vergelijken met andere supermarkten of boodschappendiensten. Wie weet zijn de door jou gewenste producten ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Lidl en zit deze net wat dichter bij jou in de buurt dan de Aldi. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten en aanbiedingen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Openingstijden Aldi

De openingstijden van Aldi verschillen per winkel. Check daarom altijd even voordat je gaat de openingstijden van de Aldi winkel die je wilt gaan bezoeken. Zoek deze vestiging op in het overzicht en klik hierop voor de actuele openingstijden. Je kunt dan ook direct even de actuele folder aanbiedingen en acties van dit filiaal checken. Aldi app