Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Coop

Winkelen bij Coop

Wanneer is de Coop open? Wat zijn de folderaanbiedingen van deze week? Het is ook prettig om te weten of je je boodschappen eventueel ook online kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen of ophalen in een winkel van Coop. Door in het overzicht op de gewenste Coop vestiging te klikken heb je alle belangrijke informatie direct bij de hand.

Alles over Coop

De geschiedenis van Coop begint al aan het eind van de negentiende eeuw. Uit onvrede met de slechte kwaliteit en hoge prijzen van de levensmiddelen en de lage lonen van de arbeiders begonnen fabrieksarbeiders zelf kleine winkeltjes, waar ze tegen lage prijzen levensmiddelen verkochten aan hun leden. Er kwamen steeds meer van dit soort winkeltjes bij. Eerst alleen op lokaal niveau, maar later ontstonden door fusies ook regionale coöperaties. Dit was eigenlijk het begin van CoopNederland. In de loop der jaren hebben er meerdere fusies plaatsgevonden om de marktpositie te behouden en later om deze te versterken. Recentelijk is Coop een fusie aangegaan met Plus, waardoor zij nu met ruim 550 winkels de op-twee-na-grootste supermarktketen van Nederland zijn. Winkelen kan in één van de 300 filialen van Coop, CoopCompact of CoopVandaag. De filialen zijn allen in handen van zelfstandig ondernemers.
Behalve in de winkel kun je je boodschappen ook online bestellen. Dit kan al bij een bestelling vanaf €40,-. Je kunt er zelf voor kiezen of je je bestelling laat thuisbezorgen of dat je deze liever zelf ophaalt in een Coop vestiging bij jou in de buurt. Op Coop.nl vind je naast de actuele aanbiedingen en kortingsacties ook lekkere recepten en vind je meer informatie over de voordelen van de Coop klantenkaart.
Zo profiteren houders van de Coop klantenkaart bijvoorbeeld van een collectief ledenvoordeel van 5 tot 10% op verzekeringen van Univé.
Samen maak je het verschil. Dat is de drijfveer waar Coop ooit uit ontstaan is en wat zij ook in onze huidige maatschappij nog nastreeft. Coop is maatschappelijk zeer betrokken. Op een duurzame manier ondernemen is in het afgelopen decennium een belangrijk onderdeel van het beleid van Coop geworden.

Coop vergelijken met andere supermarkten

Door de actuele folder aanbiedingen van meerdere supermarkten met elkaar te vergelijken kun je soms flink wat geld besparen. Misschien zijn de door jou gewenste artikelen ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld Jumbo en zit er toevallig ook nog eens een filiaal van Jumbo dichterbij je in de buurt. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten snel en eenvoudig met elkaar vergelijken op locatie, aanbiedingen en hun servicemogelijkheden.

Openingstijden Coop

De openingstijden van Coop verschillen per vestiging. Check daarom altijd eerst even de openingstijden van de Coop van jouw keuze. Door in het overzicht op een filiaal te klikken zie je direct de actuele openingstijden. Je kunt dan ook meteen de actuele folder aanbiedingen van jouw Coop checken.