Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Dirk

Winkelen bij Dirk

Wat zijn de openingstijden van Dirk? Wat zijn de de folder aanbiedingen bij Dirk deze week? Door in het overzicht op het gewenste Dirk filiaal te klikken vind je deze en nog veel meer nuttige informatie.

Alles over Dirk

Ooit begonnen als een melkwinkel in Amsterdam is Dirk in de afgelopen ruim 75 jaar uitgegroeid tot een supermarktketen met meer dan 130 winkels door heel Nederland. De Dirk winkels zijn vooral gevestigd in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland, maar ook in Gelderland, Utrecht, Overijssel, Zeeland, Noord-Brabant, Flevoland en Friesland kun je de Dirk winkels vinden.
Dirk richt zich op het bieden van de beste prijs/kwaliteitsverhouding en wil haar klanten zoveel mogelijk laten profiteren van allerlei voordeelacties.
Wekelijks heeft Dirk folder aanbiedingen, welke op woensdag ingaan. Naast de folder aanbiedingen staat Dirk ook bekend om de vaak aantrekkelijke zogeheten Kanskoopjes en heeft zij beloofd om een groot aantal artikelen uit haar assortiment blijvend goedkoop te houden. Je vindt alle aanbiedingen en acties terug op de website van Dirk. Hier vind je bovendien allerlei lekkere recepten en kun je de Lekker Doen en Ditjes en Datjes tijdschriften nalezen. Ook de Dirk app is te downloaden via de website. In sommige filialen van Dirk is het mogelijk om met behulp van de Dirk app je boodschappen zelf te scannen en af te rekenen bij een betaalpaal. Online je boodschappen bestellen en laten thuisbezorgen is niet mogelijk bij Dirk.

Openingstijden Dirk

De openingstijden kunnen verschillen per Dirk filiaal. Check daarom altijd eerst even de openingstijden van de winkel van Dirk waar je van plan bent naartoe te gaan. Zoek dit Dirk filiaal op in het overzicht en klik hierop voor de actuele openingstijden. Je kunt dan ook meteen even de actuele folder aanbiedingen en andere acties van Dirk checken.

Dirk vergelijken met andere supermarkten

Je doet er altijd verstandig aan om de actuele folder aanbiedingen van verschillende supermarkten eerst even met elkaar te vergelijken. Hiermee kun je soms flink wat geld besparen op je wekelijkse boodschappen. Daarnaast kun je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken door de aanbiedingen te halen bij een winkel die dichtbij jou in de buurt zit. Misschien zijn de door jou gewenste producten ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Jumbo bij jou om de hoek. Op die manier bespaar je niet alleen geld, maar ook een hoop tijd. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten eenvoudig met elkaar vergelijken op zaken als locatie, aanbiedingen, service, enz..