Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Jumbo

Winkelen bij Jumbo

Wat zijn de openingstijden van Jumbo? En wat zijn de weekaanbiedingen uit de folder? Als je maar weinig tijd hebt is het bovendien fijn om te weten of je de aanbiedingen uit de Jumbo folder en de rest van je boodschappen eventueel ook online kunt bestellen. Door in het overzicht op het gewenste Jumbo filiaal te klikken vind je deze en nog veel meer nuttige informatie.

In 1921 werd door Karel van Eerdt in Veghelveen groothandel in levensmiddelen opgericht. Zijn broer stapte een aantal jaar later bij hem in de zaak en vele overnames en naamswijzigingen volgden, maar het bleef een familiebedrijf. In 1984 werd in Den Bosch het eerste Jumbo filiaal geopend. In 1996 werd onder de destijds jongste generatie Van Eerd de huidige Jumbo formule ontwikkeld: Jumbo’s 7 zekerheden. Deze 7 zekerheden zijn ontstaan vanuit de missie van Jumbo om boodschappen doen behalve noodzakelijk ook léuk te maken voor haar klanten. Boodschappen doen moet een feestje zijn!
Met meer dan 700 winkels in Nederland en België is Jumbo uitgegroeid tot de op-één-na-grootste supermarktketen van Nederland en is er dus altijd wel een Jumbo supermarkt bij jou in de buurt te vinden.
Behalve in één van de vele filialen kun je ook terecht op Jumbo.com of in de Jumbo App. Hier bestel je je boodschappen eenvoudig online, waarna je ervoor kunt kiezen om je boodschappen thuis te laten bezorgen of zelf op te halen bij een PickUp Point bij jou in de buurt. Behalve dat je je boodschappen kunt bestellen, vind je op de website en in de app ook allerlei lekkere recepten en kun je meer lezen over allerlei kortingen en voordelen die Jumbo haar klanten biedt. Zo krijgt elke jarige op vertoon van een geldig legitimatiebewijs op zijn/haar verjaardag standaard 20% korting op gebak. Naast de actuele folder aanbiedingen heeft Jumbo ook een aanzienlijk aantal Altijd Lage Prijs artikelen en Extra Goedkoop artikelen in haar uitgebreide assortiment. Het Kies en Mix aanbod is ook erg in trek bij klanten van Jumbo.
Het personeel van Jumbo staat bekend als zeer klantvriendelijk dat er alles aan doet om het haar klanten naar de zin te maken. Sparen voor leuke uitjes en kortingen kun je in de Jumbo Extra’s app. Wil je graag overstappen op een gezondere leefstijl en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Download dan zeker ook de Jumbo Jumbo Foodcoach app. Jumbo neemt als supermarkt graag het voortouw om een belangrijke bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de maatschappij. Dit wil zij bereiken door enerzijds zoveel mogelijk producten die op een duurzame, milieuvriendelijke en eerlijke manier gefabriceerd zijn op te nemen in haar assortiment en anderzijds door een gezonde leefstijl bij haar klanten te stimuleren. Het aantal versproducten wordt nog steeds uitgebreid en het kopen van deze versproducten wordt ook actief gepromoot.

Jumbo vergelijken met andere supermarkten

Het is altijd verstandig om de actuele aanbiedingen uit de Jumbo folder te vergelijken met andere supermarkten of boodschappendiensten. Misschien zijn de door jou gewenste producten ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Albert Heijn en zit er toevallig een Albert Heijn filiaal dichter bij jou in de buurt dan de Jumbo of kun je je boodschappen sneller thuis laten bezorgen door bijvoorbeeld de Plus. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten met elkaar vergelijken op aanbiedingen, locatie en service.

Openingstijden Jumbo

De openingstijden van Jumbo verschillen per winkel. Check daarom altijd eerst even de openingstijden van de Jumbo waar je naartoe wil gaan. Zoek het door jou beoogde Jumbo filiaal op in het overzicht en klik op dit filiaal voor de actuele openingstijden. Je kunt dan ook meteen de geldende folder aanbiedingen van Jumbo checken.