Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Dekamarkt

Winkelen bij Dekamarkt

Wat zijn de openingstijden van Dekamarkt? Wat zijn deze week de folder aanbiedingen van Dekamarkt? Door in het overzicht op een Dekamarkt filiaal te klikken vind je deze en nog veel meer nuttige informatie zoals de locatie, online bestelmogelijkheden en eventuele extra services.

Alles over Dekamarkt

In 1949 opende Dirk Kat in Velsen-Noord onder de naam Kijkgrijp zijn eerste zelfbedieningswinkel. Dit bleek zo’n succes dat hij in 1955 de allereerste supermarkt opende. Behalve kruidenierswaren konden de klanten hier ook terecht voor hun vlees, brood, groente en fruit en huishoudelijke artikelen. Om de prijzen in zijn winkels zo laag mogelijk te kunnen houden besluit Dirk om in 1960 zijn eigen slagerij in te richten en de inkoop van het vlees zelf te regelen. Later volgde ook een eigen bakkerij. Tot op de dag van vandaag komt al het vlees en brood dat je in de winkel ziet liggen uit de eigen bakkerij en slagerij.
In 1986 veranderde de naam in Dekamarkt en kreeg Dekamarkt het huidige logo.
Inmiddels is Dekamarkt uitgegroeid tot een moderne supermarktketen, maar blijft zij ernaar streven om de beste kwaliteit van haar producten tegen de laagste prijzen en daarnaast de beste service aan haar klanten te bieden. Naast gewone winkels heeft Dekamarkt ook een aantal grote winkels met het grootste assortiment aan verse producten uit alle windstreken, de Dekamarkt World of Food.
Wie houdt van gemak kan tegenwoordig ook de boodschappen online bestellen en thuis laten bezorgen. Dit geldt zowel voor de particuliere als de zakelijke klant.
Op de website vind je allerlei lekkere recepten, de actuele folder aanbiedingen, spaaracties en extra services zoals DekaGebak. Je kunt hier ook de handige DekaMarkt app downloaden.

Dekamarkt vergelijken met andere supermarkten

Het is altijd slim om de actuele folder aanbiedingen en de acties van diverse supermarkten eerst even met elkaar te vergelijken. Hiermee kun je soms flink wat geld besparen op je wekelijkse boodschappen. Daarnaast kun je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken door de aanbiedingen en de rest van je boodschappen te halen bij een winkel die dichtbij jou in de buurt zit. Misschien zijn de door jou gewenste producten ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Lidl die bij jou om de hoek zit. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook kostbare tijd. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten eenvoudig met elkaar vergelijken op zaken als locatie, aanbiedingen, service, enz..

Openingstijden Dekamarkt

De openingstijden verschillen per Dekamarkt winkel. Check daarom altijd eerst even de openingstijden van de Dekamarkt winkel waar je naartoe wil gaan. Niemand vindt het tenslotte prettig om voor een gesloten deur te staan. Zoek de Dekamarkt winkel waar je naartoe wilt op in het overzicht en klik op dat filiaal voor de openingstijden. Je kunt dan ook meteen even de actuele folder aanbiedingen en andere acties van Dekamarkt checken, zodat je nooit voordeel hoeft mis te lopen.