Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Lidl

Winkelen bij de Lidl

Welke aanbiedingen staan er in de Lidl folder van deze week? En wanneer is de Lidl geopend? Deze en nog veel meer nuttige informatie zoals alle overige Lidl acties en de locatiegegevens vind je door in het overzicht op het Lidl filiaal van jouw keuze te klikken.

Alles over Lidl

Lidl is een supermarktketen die zijn oorsprong vindt in Duitsland. Hier werd in 1973 het eerste Lidl filiaal geopend. De Lidl heeft zich sinds de oprichting altijd gericht op de discountmarkt. Zo worden veel artikelen verkocht vanuit dozen. Op deze manier kan zij de prijzen voor haar klanten zo laag mogelijk houden. Lidl is uitgegroeid tot een supermarktketen met vestigingen verspreid over heel Europa. Nederland telt sinds de opening van het eerste Lidl filiaal in 1997 in Uden inmiddels zo’n 440 Lidl winkels. Lidl heeft een zeer uitgebreide website. Je dagelijkse boodschappen online bestellen kan niet bij Lidl. Wel heeft Lidl een zeer uitgebreide Lidl-shop met een breed assortiment aan diverse non-food artikelen. Het assortiment bestaat o.a. uit gereedschap, kleding, huishoudelijke apparaten, speelgoed, tuinartikelen en wordt vaak tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden. Naast dat je op de website dus terecht kunt voor de Lidl-shop artikelen kun je op Lidl.nl ook leuke recepten en meer informatie over spaaracties e.d. vinden.
Klanten die de digitale Lidl Plus klantenkaart hebben aangeschaft profiteren bovendien van nog veel meer kortingen bij Lidl. Zet de Lidl Plus app op je telefoon en scan deze altijd bij het afrekenen. Je spaart dan automatisch mee voor gratis boodschappen of een kassabonkorting. Meer informatie over de Lidl Plus klantenkaart en de voorwaarden vind je op de website.
Lidl streeft naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Hierin zijn zij bewezen succesvol.
Al meerdere keren is Lidl verkozen tot beste groente- en fruitspecialist en de producten komen vaak goed uit de bus bij diverse consumententesten. In 2022 werd Lidl bovendien voor de 5e keer op rij uitgeroepen tot Top Employer.

Lidl vergelijken met andere supermarkten

Het is slim om de actuele aanbiedingen uit de folder van Lidl nog even te vergelijken met andere supermarkten of boodschappendiensten. Wie weet zijn de door jou gewenste producten ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Aldi en zit deze net wat dichter bij jou in de buurt dan de Lidl. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten en hun aanbiedingen eenvoudig met elkaar vergelijken.

Openingstijden Lidl

De openingstijden van Lidl verschillen per filiaal. Check daarom altijd even voordat je naar de Lidl gaat de openingstijden van het door jou beoogde filiaal. Zoek dit Lidl filiaal op in het overzicht en klik deze aan. Je ziet nu direct de actuele openingstijden. Als je dan toch op de website bent kun je ook meteen even de actuele folder aanbiedingen en acties van dit filiaal checken.