Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Vomar

Winkelen bij Vomar

Wat zijn de openingstijden van Vomar? Wat zijn de folder aanbiedingen van deze week? Door in het overzicht op een vestiging van Vomar te klikken vind je het antwoord op deze en al je andere vragen.

Alles over Vomar

Vomar is een supermarktketen die gevestigd is in het westen van Nederland en dan met name in Noord-Holland. Vomar is een afkorting van “Voordeelmarkt”. Het hoofdkantoor en het centrale distributiecentrum van Vomar zijn beiden gevestigd in Alkmaar. Vomar is ooit opgericht als een familiebedrijf en is dat ook altijd gebleven. Vomar noemt zichzelf dé kwaliteits discounter van Nederland en doet er alles aan om die belofte ook waar te kunnen maken. Vomar biedt haar klanten dan ook de Laagste Prijs Garantie. Klanten van Vomar kunnen een zogeheten KIK-kaart (Klant Is Koning) aanschaffen, waarmee ze op een aantrekkelijke manier kunnen sparen. Voor elke 10 cent die je aan boodschappen besteedt kun je 1 spaarpunt kopen voor slechts 1 cent. Je ontvangt van Vomar 6% premie over je gespaarde saldo en je kunt je gespaarde punten op elk gewenst moment laten uitbetalen. Zeker als je je wekelijkse boodschappen bij Vomar doet kan dit voordeel enorm oplopen. Behalve voor jezelf kun je met de KIK-kaart ook sparen voor je club. Vomar maakt dan iedere maand 5% van het bedrag dat alle leden hebben besteed aan boodschappen over naar de club. Vomar heeft geen mogelijkheid om je boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen of op te halen in de winkel. Op de website van Vomar vind je wel allerlei leuke recepten en de meest actuele aanbiedingen en acties. Je kunt ook het assortiment alvast rustig eens bekijken en je kunt je op de website ook eenvoudig aanmelden voor de Vomar nieuwsbrief.

Hoogvliet vergelijken met andere supermarkten

Je doet er altijd verstandig aan om de actuele folder aanbiedingen van verschillende supermarkten eerst even met elkaar te vergelijken. Hiermee kun je soms flink wat geld besparen op je wekelijkse boodschappen. Daarnaast kun je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken door de aanbiedingen te halen bij een winkel die dichtbij jou in de buurt zit. Wie weet zijn de door jou gewenste producten ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Albert Heijn bij jou om de hoek. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten snel en eenvoudig met elkaar vergelijken op hun locatie, aanbiedingen en de service die zij bieden.

Openingstijden Vomar

De openingstijden kunnen verschillen per Vomar filiaal. Je kunt in het overzicht de actuele openingstijden van de Vomar winkel bij jou in de buurt checken door dit filiaal aan te klikken. Check dan ook meteen even de actuele folder aanbiedingen van jouw Vomar om er zeker van te zijn dat je geen enkele aanbieding misloopt.