Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Hoogvliet

Winkelen bij Hoogvliet

Wat zijn de openingstijden van Hoogvliet? En wat zijn de actuele folder aanbiedingen en lopende (spaar) acties? Het is ook best handig om te weten of Hoogvliet een online bestelservice en eventueel een bezorgservice heeft. Door in het overzicht op een Hoogvliet filiaal te klikken zie je deze en nog veel meer nuttige informatie zoals het adres en welke extra services in dat filiaal beschikbaar zijn.

Alles over Hoogvliet

In 1968 begon Leen Hoogvliet in het Zuid Hollandse dorpje Kwintsheul in een kale loods een kruidenierswinkel, genaamd Cash ā€˜nā€™ Carry, waar verpakte producten vanuit de doos verkocht werden. Door op deze manier de producten aan te bieden aan de klant konden de producten tegen lagere prijzen verkocht worden. Dit concept sloeg aan en een landelijke uitbreiding volgde. In de loop der tijd werd de formule van de kale fabriekshal omgezet naar die van een fullservice supermarkt. In 1974 besloot Leen Hoogvliet om zijn supermarkten een nieuwe naam te geven en daarmee was de Hoogvliet zoals wij die tegenwoordig kennen geboren. Inmiddels zijn er 71 winkels van Hoogvliet in Nederland, verspreid over de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Gelderland en Utrecht.
Hoogvliet gaat voor de beste kwaliteit, laagste prijs Ć©n een uitblinkende service. Zij geeft haar klanten daarom graag de volgende garanties:

Garantie: bewezen de goedkoopste
Garantie: kortste wachttijden
Garantie: brood tot sluitingstijd
Garantie: altijd de beste kwaliteit
Garantie: altijd aanbiedingen
Garantie: kassa herkent alle producten

Hoogvliet biedt een online bestelservice en bezorgservice. Het laten klaarzetten en ophalen van je online bestelling in de winkel behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt Hoogvliet haar klanten nog meer aantrekkelijke services, zoals een stomerijservice, pakketservice en fotoservice.
Op de website vind je leuke recepten en vind je alle actuele aanbiedingen en acties van het moment.
Klanten van Hoogvliet kunnen een klantenkaart aanschaffen, waarmee ze kunnen profiteren van extra kortingen en voordeel. Hoogvliet vindt het belangrijk om op een duurzame manier te ondernemen. Dit zie je terug in de opname van steeds meer duurzame producten in het assortiment. Daarnaast blijft Hoogvliet eraan werken om het productie en distributieproces zo duurzaam mogelijk te laten verlopen. Een goed voorbeeld hiervan is dat Hoogvliet zoveel mogelijk lokale versproducten in de winkels aanbiedt.

Hoogvliet vergelijken met andere supermarkten

Je doet er altijd verstandig aan om de actuele folder aanbiedingen van diverse supermarkten eerst met elkaar te vergelijken. Hiermee kun je soms flink wat geld besparen op je wekelijkse boodschappen. Daarnaast kun je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken door de aanbiedingen te halen bij een winkel die dichtbij jou in de buurt zit. Wie weet zijn de door jou gewenste aanbiedingen ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Jumbo winkel bij jou om de hoek. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten snel en eenvoudig met elkaar vergelijken op hun locatie, aanbiedingen en de service die zij bieden.

Openingstijden Hoogvliet

Niet iedere Hoogvliet winkel heeft dezelfde openingstijden. Je kunt in het overzicht op deze pagina eenvoudig de actuele openingstijden van de Hoogvliet van jouw keuze checken door dit filiaal aan te klikken. Check dan ook meteen even de actuele folder aanbiedingen van jouw Hoogvliet om er zeker van te zijn dat je geen enkele aanbieding misloopt.