Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Nettorama

Winkelen bij Nettorama

Wat zijn de openingstijden van Nettorama? Wat zijn de aanbiedingen uit de folder bij Nettorama deze week? Door in het overzicht op het gewenste Nettorama filiaal te klikken vind je deze en nog veel meer nuttige informatie.

Alles over Nettorama

Een goed en super voordelig winkelaanbod, dat zoveel mogelijk wordt afgestemd op de actuele wensen van haar lokale klanten. Dit is de succesformule achter Nettorama. Nettorama werd in 1968 opgericht en nog steeds werpt hun succesformule zijn vruchten af: Nettorama is al een aantal keer verkozen tot de meest complete laagste-prijzen-supermarkt van Nederland.
Nettorama biedt haar klanten een laagsteprijsgarantie, een geld terug garantie en een beste versgarantie en de 10% extra korting regeling. In tegenstelling tot andere supermarktketens doet Nettorama bewust niet aan spaarprogramma’s. Op deze manier kunnen zij de prijzen van de producten in de winkels zo laag mogelijk houden, voor alle klanten.
Op de website vind je de actuele folder aanbiedingen, maar ook daar verder weinig poespas.
Online je boodschappen bestellen en laten thuisbezorgen of ophalen in de winkel is bij Nettorama niet mogelijk. Nettorama wil zich onderscheiden als merkendiscount en richt haar beleid erop om de beste kwaliteit producten voor de laagste prijs te kunnen blijven aanbieden aan haar klanten.

Nettorama vergelijken met andere supermarkten

Het is altijd slim om de actuele folder aanbiedingen van verschillende supermarkten eerst even met elkaar te vergelijken. Hiermee kun je soms flink wat geld besparen op je wekelijkse boodschappen. Daarnaast kun je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken door de aanbiedingen en de rest van je boodschappen te halen bij een winkel die dichtbij jou in de buurt zit. Wie weet zijn de door jou gewenste producten ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Aldi bij jou om de hoek. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten eenvoudig met elkaar vergelijken op zaken als locatie, aanbiedingen, service, enz..

Openingstijden Nettorama

De openingstijden kunnen verschillen per Nettorama vestiging. Check daarom altijd eerst even de openingstijden van de Nettorama winkel waar je naartoe wil gaan. Zoek de door jou beoogde Nettorama winkel op in het overzicht en klik erop voor de actuele openingstijden. Je kunt dan ook meteen even de actuele folder aanbiedingen en andere acties van Nettorama checken.