Supermarkt in de buurt ( Openingstijden, Folders, aanbiedingen )

Spar

Winkelen bij Spar

Wat zijn de openingstijden van SPAR? Wat zijn de actuele folder aanbiedingen en lopende (spaar) acties? Het is ook handig om te weten of SPAR een online bestelservice en eventueel een bezorgservice heeft. Door in het overzicht op een SPAR filiaal te klikken zie je van dat filiaal al deze en nog veel meer nuttige informatie.

Alles over SPAR

In 1932 werd DE SPAR door Adriaan van Well opgericht. Zijn motto werd ook gelijk de naam van de coöperatie van de aangesloten kruidenierswinkels: Door Eendracht Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig. Later is de naam aangepast naar SPAR. SPAR buurtwinkels
SPAR City (gevestigd in de binnensteden)
SPAR Enjoy (gevestigd op vakantieparken, o.a. Landal Greenparks)
SPAR University (gevestigd op of nabij de universiteiten)
SPAR Express (gevestigd bij Esso en Texaco tankstations)


SPAR telt in Nederland ruim 450 filialen, allen gerund door lokale ondernemers. De lokale ondernemers staan dichtbij hun klanten en weten wat er speelt in de buurt. Hierdoor kunnen zij goed inspelen op de wensen en behoeften van hun klanten. De SPAR winkels zijn vaak een spil in de buurt. De eigenaren en het personeel zijn altijd in voor een praatje en doen er alles aan om het de klant naar de zin te maken. SPAR richt zich op duurzaam ondernemen. Dit merk je als klant in het groeiende aantal producten met een keurmerk in het assortiment. Ook levert SPAR een bijdrage aan het tegengaan van voedselverspilling door bijvoorbeeld mee te werken aan initiatieven als TooGood ToGo.
Behalve dat je je boodschappen kunt doen in 1 van de vele SPAR winkels kun je je boodschappen ook online bestellen. De bezorgkosten voor het thuis laten bezorgen van je boodschappen is gratis boven de €50,-. Je kunt er ook voor kiezen om je boodschappen online te bestellen en je bestelling zelf op te halen in de winkel. De boodschappen staan dan voor je klaar in de winkel.
Dit kan een ideale oplossing zijn voor wie weinig thuis is en weinig tijd heeft om de boodschappen zelf te doen. Naast dat je er je boodschappen online kunt bestellen vind je op de website van SPAR alle actuele aanbiedingen en acties en veel lekkere recepten.

Openingstijden SPAR

De openingstijden van SPAR verschillen per filiaal. Je kunt hier eenvoudig de actuele openingstijden van de SPAR van jouw keuze checken door in het overzicht op dat filiaal te klikken. Check dan ook meteen even de actuele folder aanbiedingen van jouw SPAR. Zo weet je zeker dat je geen enkele aanbieding misloopt.

SPAR vergelijken met andere supermarkten

Door de actuele folder aanbiedingen van diverse supermarkten met elkaar te vergelijken kun je soms flink wat geld besparen op je wekelijkse boodschappen. Daarnaast kun je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken door de aanbiedingen te halen bij een winkel die dichtbij jou in de buurt zit. Misschien zijn de voor jou aantrekkelijke aanbiedingen ook wel in de aanbieding bij bijvoorbeeld de Albert Heijn winkel bij jou om de hoek. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Op deze pagina kun je de verschillende supermarkten snel en eenvoudig met elkaar vergelijken op hun aanbiedingen, locatie en de service die zij bieden.