Select category
Selecteer provincie

Boodschappen bezorgen PicNic

Misschien heb je ze al wel eens bij jou in de buurt zien rijden: de witte, elektrische bestelauto’s van PicNic. Dat zou maar zo kunnen, want PicNic heeft de afgelopen 7 jaar een explosieve groei doorgemaakt.
Deze relatief nieuwe speler op de markt van het online bestellen en thuisbezorgen van je boodschappen is het heeft in tegenstelling tot de reguliere supermarktketens geen fysieke winkels die je kunt bezoeken. Je kunt de aanbiedingen van PicNic dus echt alleen online bestellen via de PicNic app.

De Geschiedenis van PicNic

Picnic is in 2015 opgericht door 4 ondernemers, te weten Joris Beckers, Michiel Muller, Frederik Nieuwenhuys en Bas Verheijen. Later voegde ook Gerard Schaij zich bij dit gezelschap en in september 2015 reden de eerste vier PicNic autootjes in Amersfoort. Dit bleek een groot succes en PicNic heeft in rap tempo weten uit te groeien tot een onderneming met 1000 bezorgauto’s met bezorgmogelijkheden in meer dan 120 steden en dorpen in Nederland. Inmiddels heeft PicNic zich ook internationaal op de kaart gezet met distributiecentra en bezorgmogelijkheden in Frankrijk, Duitsland en België.
Nog steeds komen er iedere maand nieuwe bezorggebieden bij en PicNic blijft ernaar streven om steeds meer mensen gebruik te kunnen laten maken van hun diensten.

Bezorgtijden PicNic

De bezorgtijden van PicNic zijn afhankelijk van de plek die er op het moment van bestellen nog is in het autootje dat in jouw buurt de boodschappen bezorgt. Als je tijdig bestelt is het bij normale drukte meestal wel mogelijk om je boodschappen de volgende dag nog in huis te hebben.
Bij je bestelling krijg je altijd direct het aantal beschikbare bezorgmomenten te zien. Op de dag van je bezorging ontvang je altijd nog even een bericht tot op de twintig minuten nauwkeurig wanneer je de bezorger kunt verwachten.

Bezorgkosten PicNic

In tegenstelling tot veel reguliere supermarktketens zijn de bezorgkosten bij PicNic altijd gratis, zolang je maar voor minimaal €35,- aan boodschappen bestelt. Het lage minimale bestelbedrag maakt PicNic daarmee heel aantrekkelijk voor kleinere huishoudens om hun boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Aan de andere kant kan het ook weer een uitkomst bieden voor grotere huishoudens die vaker dan één keer per week hun boodschappen vers in huis willen hebben.

Waar vind ik de PicNic App?

Om je boodschappen online te kunnen bestellen heb je de PicNic App nodig. Het kan soms even duren voordat je toegang krijgt tot de app en dus je boodschappen bij PicNic kunt bestellen. Dit is omdat PicNic niet meer hooi op haar vork wil nemen dan zij op dat moment aankan. Je kunt de PicNic app voor IOS of de PicNic app voor Android downloaden.

Bezorgt PicNic ook bij mij in de buurt?

Je kunt hier checken of PicNic al bij jou in de buurt bezorgt en ook jij al kan profiteren van de aanbiedingen en service van PicNic.